Connect with us

Umum

Selepas Ditolak Oleh Ibunya, Si Oyen Manis Ini Menjadikan Rusa Sebagai Pengganti Ibunya

Published

on

Selepas Ditolak Oleh Ibunya, Si Oyen Manis Ini Menjadikan Rusa Sebagai Pengganti Ibunya

Dalam mencipta pelbagai jenis dunia daripada penciptaan menyatakan keterujaan mereka dalam beberapa cara. Setiap օf mereka օf cօսrsе merit еexcеptiօnаly еextrardinary cօnsidеrаtiօn аnd lօvе.

Mereka semua sangat yakin bahawa pada dasarnya ia sangat halus dan boleh jadi. Ini benar-benar berani memberitahu hampir dengan sangat manis dari Hօpy,

dengan bantuan haiwan peliharaan standard ini, mendapat penjagaan dan hargai yang sangat diperlukan olehnya.

Pada suatu hari, tiba-tiba bertemu dengan seseorang dan mereka berasa buruk terhadapnya kerana dia benar-benar kesepian dan berdepan dengannya. Sօ mereka memilih untuk meminta ciptaan terbaik dengan mereka.

Pada mulanya, perkara kecil ini nampaknya tidak membiasakan diri dengan kedekatan setiap individu, kerana segala-galanya sangat menarik dan dia. Walau bagaimanapun, dia sebelum ini mula menggunakan semua ini.

Terdapat satu lagi haiwan peliharaan di dalam rumah ini, kucing mereka, di mana hampir semua yang menjaganya, kehilangannya, terutama sekali.

Pada hari ini, anjing itu sangat bersorak dan mengambil alih kucingnya bersama-sama dengan penjaga pintu ke mana-mana sahaja kucing itu pergi. Pada masa yang sama, kucing itu sendiri tidak dapat memahaminya.

Mereka benar-benar tidak dapat dibezakan dan menghabiskan masa yang baik bersama-sama. Adalah jelas bahawa mereka telah belajar berada dalam setiap jarak terdekat, mereka berasa sangat tenang dan selamat.

Mereka bermain bersama-sama dan mempunyai masa yang menyeronokkan. Tidak ada tekanan dalam perjalanan hidup mereka. Sօ ciptaan-ciptaan itu tidak dibuang sama sekali;

mereka telah menamatkan kumpulan luar biasa dengan masing-masing. Baru-baru ini, mereka telah mengakhiri hubungan rapat, seperti seorang kakak dan abang lelaki.

Mereka kadang-kadang mula menjilat muka dan tangan masing-masing sebagai tanda kekaguman dan persahabatan mereka. Kongsi semua ini dengan keluarga dan rakan anda.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik, tauladan dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Umum

Kucing yang mengantuk ini bengang dengan telatah tuannya, “nak cakar, tapi sabar!”

Published

on

Kucing yang mengantuk ini bengang dengan telatah tuannya, “nak cakar, tapi sabar!”

Seorang lelaki cukup menguji kesabaran seekor kucing yang mengantuk apabila dia dengan sengaja menyanyikan lagu kuat-kuat. Menerusi video yang dimuat naik oleh pemilik akaun bernama MCMC di Facebook, dilihat kucing yang matanya terpejam itu sedang baring di sebelah seorang lelaki. Nampaknya kucing itu hendak tidur. Namun apa yang dilakukan oleh lelaki tersebut membuatkan kucing berkenaan berasa bengang.

Pada mulanya lelaki tersebut turut sama menyanyikan lagu yang berkumandang di radio dengan nada rendah. Namun melihatkan tiada tindak balas daripada kucingnya, dia meninggikan sedikit nada suaranya. Kucing tersebut terus memandang tepat ke arahnya. Lelaki itu merendahkan nada suaranya dan kucingnya kembali menutup mata.

Lelaki itu menyanyikan lagi lagu tersebut dengan nada perlahan dan tinggi. Apabila dia menyanyi dengan nada tinggi, kucing yang mengantuk itu bangun dan mengagah untuk mencakar. Lelaki itu terdiam. Kucing yang mengantuk itu kemudiannya beralih tidur dan membelakangkan tuannya.

Nampaknya lelaki tersebut masih belum puas lagi mengganggu tidur kucing peliharaannya itu. Sesekali dia akan meninggikan nada suaranya dan membuatkan kucingnya membuka mata semula.

Kucing itu dilihat hampir hilang sabar tetapi masih tidak mencakar tuannya. Renungan mata dan sedikit agahan hanya untuk menakut-nakutkan tuannya itu dengan harapan tuannya itu berhenti mengganggu tidurnya.

Lelaki itu berhenti menyanyi apabila dia melihat kucingnya lebih agresif. Mungkin kesabaran kucingnya semakin menipis tetapi tidak bertindak ganas. Namun dia bimbang juga jika kucingnya itu benar-benar akan mencakarnya.

Lelaki itu berterusan mengusik kucingnya dan akhirnya kucing tersebut hilang sabar. Kucing itu menggigit manja siku tuannya.

Lelaki berkenaan terjerit kecil. Walaupun berasa sakit tetapi nampaknya dia begitu puas kerana dapat mengusik kucingnya itu.

Kepada pemilik kucing di luar sana, pernahkah anda melakukan hal yang sama seperti lelaki tersebut? Jika pernah, apakah tindak balas kucing anda? Sudilah kiranya anda berkongsi pengalaman anda di ruangan komen.

VIDEO KLIK DISINI

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik, tauladan dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Continue Reading
Advertisement

Trending