Connect with us

Umum

Setiap Malam Sebelum Tidur, Si Memerang Akan Memeluk Rakan Karibnya Si Oyen

Published

on

Setiap Malam Sebelum Tidur, Si Memerang Akan Memeluk Rakan Karibnya Si Oyen

Sakura ialah seek0r memerang muda manis yang memuja Mochi, kawan baiknya.

Sakura berasa berpelukan dengan Mochi, kucing halia dengan bulu yang cantik dan baldu, adalah cara terbaik untuk mengh4biskan masa tidur.

Sakura dilihat melemparkan tangan kecilnya ke sekeliling Mochi dan memben4mkan mukanya pada bulu baldu kucing itu dalam video yang kini vir4l.

Nampaknya, Sakura tidak boleh tidur melainkan dia sempat memeluk Mochi sebelum tidur.

Video comel itu mempunyai lebih dua juta tontonan dan beribu-ribu komen dan orang ramai hampir tidak dapat menangani kecomelan itu.

Berang-berang yang meng4ntuk memeluk anak kucing, ia benar-benar tidak menjadi lebih comel daripada itu.

Litte Sakura tahu betul-betul cara mendapatkan tidur malam yang nyeny4k.

Apa yang dia perlu lakukan sekarang ialah mer1ngkuk dengan rakan baiknya dan menikmati dengkur dan rambut Mochi yang selembut sutera.

Lagipun, tiada apa-apa seperti tertidur dekat dengan seseorang yang anda sayangi dan boleh harapkan.

Dan Mochi nampaknya sangat menyukainya.

Tonton rutin malam-malam comel mereka dalam video di bawah.

Sumber:Gm

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik, tauladan dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Umum

Kucing yang mengantuk ini bengang dengan telatah tuannya, “nak cakar, tapi sabar!”

Published

on

Kucing yang mengantuk ini bengang dengan telatah tuannya, “nak cakar, tapi sabar!”

Seorang lelaki cukup menguji kesabaran seekor kucing yang mengantuk apabila dia dengan sengaja menyanyikan lagu kuat-kuat. Menerusi video yang dimuat naik oleh pemilik akaun bernama MCMC di Facebook, dilihat kucing yang matanya terpejam itu sedang baring di sebelah seorang lelaki. Nampaknya kucing itu hendak tidur. Namun apa yang dilakukan oleh lelaki tersebut membuatkan kucing berkenaan berasa bengang.

Pada mulanya lelaki tersebut turut sama menyanyikan lagu yang berkumandang di radio dengan nada rendah. Namun melihatkan tiada tindak balas daripada kucingnya, dia meninggikan sedikit nada suaranya. Kucing tersebut terus memandang tepat ke arahnya. Lelaki itu merendahkan nada suaranya dan kucingnya kembali menutup mata.

Lelaki itu menyanyikan lagi lagu tersebut dengan nada perlahan dan tinggi. Apabila dia menyanyi dengan nada tinggi, kucing yang mengantuk itu bangun dan mengagah untuk mencakar. Lelaki itu terdiam. Kucing yang mengantuk itu kemudiannya beralih tidur dan membelakangkan tuannya.

Nampaknya lelaki tersebut masih belum puas lagi mengganggu tidur kucing peliharaannya itu. Sesekali dia akan meninggikan nada suaranya dan membuatkan kucingnya membuka mata semula.

Kucing itu dilihat hampir hilang sabar tetapi masih tidak mencakar tuannya. Renungan mata dan sedikit agahan hanya untuk menakut-nakutkan tuannya itu dengan harapan tuannya itu berhenti mengganggu tidurnya.

Lelaki itu berhenti menyanyi apabila dia melihat kucingnya lebih agresif. Mungkin kesabaran kucingnya semakin menipis tetapi tidak bertindak ganas. Namun dia bimbang juga jika kucingnya itu benar-benar akan mencakarnya.

Lelaki itu berterusan mengusik kucingnya dan akhirnya kucing tersebut hilang sabar. Kucing itu menggigit manja siku tuannya.

Lelaki berkenaan terjerit kecil. Walaupun berasa sakit tetapi nampaknya dia begitu puas kerana dapat mengusik kucingnya itu.

Kepada pemilik kucing di luar sana, pernahkah anda melakukan hal yang sama seperti lelaki tersebut? Jika pernah, apakah tindak balas kucing anda? Sudilah kiranya anda berkongsi pengalaman anda di ruangan komen.

VIDEO KLIK DISINI

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik, tauladan dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Continue Reading
Advertisement

Trending