Siaran Langsung: JDT vs Ratchaburi 25 Jun 2021

Siaran langsung: Berikut kami kongsikan kepada anda perlawanan kedua kumpulan G AFC Champion League diantara pasukan Johor Darul Ta’zim bertemu kelab dari Thailand Ratchaburi. Kedua-dua pasukan telah tewas dalam perlawanan pembukaan mereka sebelum ini.

Sudah pasti wakil dari Malaysia JDT akan memburu mata pertama mereka selepas berjaya memberi saingan yang cukup baik kepada pasukan daripada Jepun sebelum ini. Manakala Ratchaburi pasti akan menebus kesilapan mereka selepas tunduk 0-2 ditangan pasukan Pohang Steelers.

Siaran Langsung: JDT vs Ratchaburi 25 Jun 2021

Berikut kami kongsikan pautan siaran langsung perlawanan dan akan dikemaskini setiap kali dibanned oleh pihak berkenaan. Jadi pastikan anda sentiasa follow up link yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa.

PAUTAN SIARAN LANGSUNG: 

Informasi perlawanan adalah seperti berikut:

MASA PERLAWANAN: 10 malam waktu Malaysia
Tarikh: 25/07/2021
Venue Perlawanan: Rajamangala Stadium


Keputusan Perlawanan Ratchaburi vs Johor DT

Berikut adalah keputusan semasa perlawanan diantara pasukan JDT vs Ratchaburi yang berlangsung di Stadium Rajamangala

JDT 0 – 0 Ratchaburi 


Menurut akhbar tempatan JDT tidak mahu pandang mudah kemampuan pasukan Ratchaburi FC apabila mereka mempunyai teknikal yang baik. Namun begitu menurut ketua pasukan JDT mereka tetap akan memberikan yang terbaik bagi mendapatkan keputusan positif dalam perlawnaan ke-2 sebelum mereka bertemu Pohang Steeler pada perlawanan ke-4.

Kami penyokong tanah air mengharapkan JDT dapat mencatatkan kemenangan dan menutup mulut pengkritik yang mengatakan bahawa Johor Darul Takzim hadir sebagai pelengkap jadual.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*